НБА звијезда и турска глумица вјенчали се у Охриду, славили уз хитове Џиновића и Бешлића

Агенције
НБА звијезда и турска глумица вјенчали се у Охриду, славили уз хитове Џиновића и Бешлића

ОХРИД - Кошаркаш и члан Кливленд Кавалирса Џеди Осман и позната турска глумица Ебру Шахин вјенчали су се јуче у Охриду.

Церемонија вјенчања славног пара одржана је у Сјеверној Македонији, гдје је Џеди рођен, а након вјенчања које је одржано на броду, славило се дуго у ноћ уз народну музику. Пар је уживао уз музику Хариса Џиновића и Халида Бешлића, а неке од пјесама су биле: "И тебе сам сит кафано", "Дајте вина хоћу лом", као и "Миљацка".

Иако се пар службено вјенчао јуче у Охриду, Шахин и Осман ће имати још једно вјенчање 7. јула у Чешмеу, бајковитом приморском мјесту у Турској.

Ебру о свом љубавном животу никада није вољела причати у јавности, али турски медији попут „Хуријета“ од љета 2020. године повезивали су је са кошаркашем. Она је њихове прве заједничке фотографије на којима размјењују њежности на Инстаграму објавила у августу. Иако је испрва тврдила да нису заједно, пар је схватио да то више не може крити па су свима одлучили обзнанити да се воле. Годину касније, у септембру 2021. године, пар се заручио у магичној Кападокији.

Осман је рођен на Охриду, а један дио свог живота провео је и у Сарајеву. Похађао је Основну школу "Исак Самоковлија", а једно вријеме тренирао је и у омладинским селекцијама КК Рин Фамили и КК Босна.

Отац му је из Турске, а мајка из Новог Пазара и репрезентативац је Турске. У омладинским селекцијама КК Босна тренирао је 2001. године са братом Џанером, а од 2017. године члан је Кливленд Кавалирса.

Ебру је овдашњој публици најпознатија као звијезда једне од најуспјешнијих турских серија икад - "Hercai", код нас преведене као "Љубав осветника".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана