Напали су Јелену Ђоковић због ове фотографије, а оно што је одговорила дуго ћете памтити

Агенције
Напали су Јелену Ђоковић због ове фотографије, а оно што је одговорила дуго ћете памтити

Јелена и Новак Ђоковић су познати и по томе што се залажу за промовисање здравог живота, који подразумијева и здраву исхрану.

Њих двоје су савршен примјер људи који здраво размишљају и који се труде да то несебично пренесу другима. Познато је да увијек било завидних људи који не праштају туђе успјехе, па су се тако неки "јавили" и испод ове фотографије.

Јелена је подјелила рецепт за здрав доручак, а један од коментара је гласио: "Јелена пропагира здраву храну људима у Србији, срамота, тамо је већина људи на рубу егзистенције а и гдје да купе све те "ствари "? И још као пише на енглеском? Ко уопште чита њене рецепте у иностранству?"

Потом је Јелена одговорила на српском језику:

"Овај налог је школски пример cyber bulling-а. Ова девојка је отворила профил на друштвеним мрежама под лажним именом како би своје скривене фрустрације и незадовољства каналисала критикујући друге. Ја нисам тинејџерка, нити имам проблем идентитета па да ме овакви статуси које постављаш узрујавају или доводе да сумњам у своје квалитете и то ко сам. Потпуно разумем твоје незадовољство и надам се да ћеш пронаћи начин да га превазиђеш. Ово није начин јер само себи штетиш. Мој статус од пре неколико недеља је гласио: Мрзети друге је исто као попити отров и чекати неког другог да умре. То управо радиш себи. Ја ти желим да живиш а верујем да и то сама себи желиш, поздрав и све најбоље".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана