Најпромискуитетнији припадници Холивуда: Један тврди да је спавао са чак 5.000 жена

ГС
Најпромискуитетнији припадници Холивуда: Један тврди да је спавао са чак 5.000 жена

Оно што се догађа у спаваћој соби обично остаје тамо, али за одабрану групу славних то не важи. Џенифер Кулиџ (60), Чарли Шин (55), Мараја Кери (53), Хју Хефнер и бројни други проговорили су о својим романсама и сексуалном животу.

Чарли Шин је још 2000. године открио да је спавао са свима, укључујући порно звијезде па и оне обичне дјевојке Размишљајући о томе с колико је жена био, Чарли је процјенио да се ради о хиљадама припадница љепшег пола.

"Ако желите да нагађам, рећи ћу 5000", наводно је тада рекао глумац.

Улога Џенифер Кулиџ у 'Америчкој пити' није јој само обезбједила војску обожавалаља, такође је имала много предности за њен сексуални живот. Она је у филму глумила маму Стива Стифлера која је неславно имала сексуални однос с једним од школских колега свога сина, а заузврат је добила много 'акције' ван екрана. Глумица процјењује да је након завршетка филма спавала с 200 мушкараца.

Мараја Кери имала је доста романси током своје каријере, али каже да је спавала само са неколицином.

"Била сам само са петеро људи у свом животу, тако да сам помало разборита, искрено, у поређењу с већином других на 'терену'", испричала је она за Цосмополитан.

Оснивач Плејбоја Хју Хефнер рекао је пре смрти да није сасвим сигуран с колико је жена спавао, али претпостављао је да се ради о више хиљада припадница лепшег пола.

"Како сам уопште могао знати? Преко хиљаду, сигуран сам. Један дио живота био сам у браку, а тада никад нисам варао. Надокнадио сам то кад нисам био у браку", открио је за Есqуире.

На врхунцу славе Џин Симонс (72) каже да је спавао с хиљадама жена и за то има доказе. Објаснио је како је правио фотографије с готово свим својим партнеркама током година. Спалио је већину тих фотографија пре него што је оженио своју супругу Шанон Твид.

"Нисам се дрогирао у лудим временима, али сам се имао много секса. Јесам ли спавао с 4.800 жена? Тако су ми рекли. Имао сам фотографије да то докажем, о да", рекао је музичар.

Некадашња кошаркашка звијезда Денис Родман (61) једном је процијенио да је током каријере био с више од 2.000 цура.

Ламар Одом (42) испричао је у својим мемоарима 'Од таме до свијетла' да је спавао с више од 2.000 жена током свог живота, од којих су многе биле 'везе за једну ноћ' и укључивале 'превише стриптизета да би се могло пребројати'. Додао је да би често ујутро оставио 2.000 долара на ноћном ормарићу.

"Имао сам секс с више од двије хиљаде жена. Односи су већином били незаштићени, платио сам много побачаја током година. То је легално, али ја се уопште не поносим тиме. Зависник сам о сексу", написао је кошаркаш.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана