Најпожељнији манекен: Не желим да ме гледају као голишавог модела

Агенције
Најпожељнији манекен: Не желим да ме гледају као голишавог модела

Манекен Дејвид Ганди открио је у интервјуу за магазин "Ред" да му врло сметају поједине предрасуде у вези са моделингом...

Дејвид Ганди један је од најпожељнијих мушкараца свијета, али чувени манекен инсистира на томе да није само још једно од љепих лица шоу бизниса.

"Модели су популарни као банкари! Већина људи нас види као идиоте без мозга – плаћени смо много за врло мало посла. Не желим да ме гледају само као мушкарца у доњем вешу", изјавио је Дејвид, и додао да сматра да је традиционална слика британског џентлмена данас готово искоријењена.

"Постали смо опсједнути дјечацима. Готово да постоји зазирање од правих мушкараца. Гдје су нестали Пол Вуменс и Стив Меквин?", пита се манекен.

Упркос томе што га сународници често пореде са Дејвидом Бекамом, Ганди тврди да нема жељу да се такмичи са чувеним фудбалером.

"Позирао сам за Армани 2006. године, а онда је он учинио исто. Постао сам промотер вискија, а сада Бекам рекламира сопствени бренд вискија. Али не сматрам да смо конкуренција. Напротив, надам се да су људи поносни што два момка из Есекса преузимају свијет, промовишићи британство", закључио је манекен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана