Најплаћенија српска глумица никада није открила ко је отац њеног сина

ГС
Foto: Блиц

Милица Милша одувек је важила за једну од најљепших глумица са ових простора, а однедавно је понијела и титулу најплаћеније глумице и то захваљујући улози Аде Каначки у серији „Игра судбине“.

- Милица Милша је потписала уговор по коме мјесечно има 22 радна дана са по 12 сати снимања. Дневни хонорари за познате глумце у теленовелама износе од 200 до 450 евра по дану снимања. С обзиром на то што је Милица главна глумица, добила је и највећи хонорар! Она је у последње три године на сету провела чак 23 месеца, па је укупно зарадила 227.000 евра, испричао је добро обавештен извор за Информер док је глумица са својим супруг Жарком још била дио овог пројекта.

Милица Милша и њен супруг Жарко Јокановић тренутно раде на новом пројекту, серији „Закопане тајне“, чији је он и сценариста.

Већ дуги низ година ужива у складном браку са сценаристом Жарком Јокановићем.

Вјенчали су се крајем августа 1999. године, а на овај корак одлучили су се прије него што су се пољубили. Када је упознала сценаристу, Милица је знала да је он човек за њу.

 

- Месец дана, колико смо се дружили, Жарко је био прави витез. Освајао ме је на памет, шарм, духовитост, интелигенцију. У сваком тренутку се трудио да покаже колико ме воли и колико му значим. Није прошло много времена, а ја сам ухватила себе како размишљам о њему, причала је Милица о својој љубави својевремено за медије - Било ми је јасно да сам на добром путу да се заљубим. Пристала сам да се удам за њега, а да се нисмо ни пољубили.

Милица ријетко говори о свом приватном животу, али је познато да има сина Антонија Исаковића, којег је родила на четвртој години студија, када је остала самохрана мајка.

– Била сам на четвртој години студија када сам се породила и првих шест година, односно док Жарко није постао део наших живота, била сам му и отац и мајка. Било је много и лепих и тешких тренутака, као што то обично бива у животу, али имала сам огромну помоћ својих родитеља који су у то време били „простирка“ на коју сам могла да сручим сав терет. Рећи ћу вам само податак да се Антоније родио 9. априла, а ја сам крајем маја са дипломском представом играла у Атељеу 212. То не бих могла да изведем без огромне подршке мајке и оца – рекла је Милица 2017. године у интервјуу за „Стори“.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана