Најнеугоднији тренутак додјеле Оскара је интервју Хјуа Гранта

Танјуг
Најнеугоднији тренутак додјеле Оскара је интервју Хјуа Гранта

ЛОС АНЂЕЛЕС - Британски глумац Хју Грант “запалио” је друштвене мреже због интервјуа који је дао на црвеном тепиху пре почетка додјеле Оскара, а у којем је рекао да је то “највећа светска групна терапија”.

У том интервјуу он је, на питање шта му је најдраже у вези са Оскарима, рекао да је фасцинантно то што је ту цијело човјечанство. -То је сајам сујете (Венити фер) - рекао је Грант и додао да ни за кога посебно не навија, преноси Фокс њуз.

Због начина на који је одговарао на питања новинарке, односно због тога што је кратко говорио, постао је тема на Твитеру, гдје су многи коментарисали да је био “арогантан” и “непријатан”.

-Био је тако непристојан према Ешли Грејем на црвеном тепиху, са све превртањем очима. Можда је требало да остане код куће ако је превише добар за индустрију коју је изабрао - написао је један од корисника.

Други је подијелио своје симпатије према Гранту, па је написао да “ноћ још није почела, а да је Грант већ имао своју ноћ”.

-Не мораш да будеш толики кретен, Хју Грант. Мислим, стварно не мораш - написао је један корисник, док је други написао “Хју, ако не желиш да будеш тамо иди кући. Најгори интервју за Оскара икада, рекао је други.

Представници Гранта нису одмах одговорили на захтјев Фок Њуса за коментар.

Грант је био на додјели Оскара како би се представио заједно са својом колегиницом из филма “Четири вјенчања и сахрана” Енди Мекдауел, а њихово представљање за најбољи продукцијски дизајн почело је једнако незгодно, јер се пар кикотао прије него што је Мекдауел рекла “Дивно је бити овдје”, на шта је он брзо додао “Дивно је“.

- Овдје смо заправо да урадимо двије ствари. Прва је да подигнемо свијест о виталној важности коришcћења доброг хидратантног средства. Енди га носи последњих 29 година. Никада га у животу нисам користио - рекао је Грант.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана