Најљепша жена на свијету пуни 52 године

Срна
Најљепша жена на свијету пуни 52 године

Прелијепа Моника Белучи данас пуни 52 године, али у њеном случају године су само број. За многе најфаталнија жена свих времена задржала је природну љепоту и грациозност све ове године.

Рођена је у малом мјесту Чити ди Кастело у Италији, као јединица власника транспортног предузећа, Луиђија Белучија и сликарке Марије Густинели. Љепотом се издвајала још као мала дјевојчица. Родитељи су схватили колико је тешко одбранити Монику од пажње коју су јој указивали суграђани дивећи се њеној несвакидашњој љепоти.

Ова љепотица из Италије каријеру је започела као модел, а касније почела да глуми у италијанским филмовима.

Захваљујући свом изгледу и таленту врло брзо је стигла до Холивуда.

Баш поводом свог рођендана Моника је објавила фотографију са оцем на свом профилу на Инстаграму, гдје је честитала рођендан свом тати који је рођен истог дана као и она.

Моника је у младости жељела да буде адвокат, чак је и уписала правни факултет, али се у исто вријеме и пријавила на аудицију за нова лица модне агенције Елит.

Убрзо је постала заштитно лице славног бренда Долче и Габана.

Важније улоге остварила је у филму Дракула, Малена, Матрикс, Страдање Исусово, Спектра, Пакт с вуковима, На мљечном путу...

Моника је била у браку са француским глумцем Венсаном Каселом с којим има двије ћерке, Деву (12) и Леони (6). На жалост многих, Моника и Венсан су се растали 2013. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана