Мрачне породичне тајне највећих звијезда

РТС, Блиц
Мрачне породичне тајне највећих звијезда

То што су славни и богати не значи да су имуни на трагедије и несрећу.

Ове звијезде своје мрачне породичне тајне држе подаље од очију јавности, али очито не довољно добро.

Софија Вергара

Софија Вергара се с мајком, братом и сестром доселила у Америку након што је њен други брат убијен у Колумбији. На њену несрећу, брат с којим је допутовала у Америку био је тражен због криминала тако да су га депортовали назад у Колумбију.

Ријана

Љубав према журкама и дивљем начину живота Ријана је врло вјероватно наслиједила од оца. Док је живјела на Барбадосу, њен отац је водио двоструки живот, па је имао још једну "тајну" породицу. Ријана има полубраћу и полусестре који и сада живе на Барбадосу.

Шарлиз Терон

Тајна оскаровке Шарлиз Терон можда је и најгора. Када је глумица имала само 15 година њена мајка је убила оца који је био насилни алкохоличар. Тврдила је како је то учинила у самоодбрани јер је била нападнута. Шарлиз о тој трагичној епизоди живота никада не говори у јавности.

Џек Николсон

Славни глумац Џек Николсон је, захваљујући једном новинару магазина "Тајм", сазнао како његово дјетињство заправо није било онакво како га је он доживио. Наиме, његови „мама и тата" заправо су били његови баба и деда, а одгајали су га као своје дијете, док се његова мајка, из неког разлога, представљала као његова сестра. На жалост, чланови његове породице су преминули тако да никада неће сазнати зашто су од њега све то скривали.

Мараја Кери

Мараја Кери је славна и успјешна, док је њена рођена сестра Алисон наркоманка и проститутка. Неко вријеме је чак провела и у затвору и заразила се вирусом HIV-а. Разним магазинима је продавала прљаве детаље из живота своје сестре, а касније ју је молила за опроштај.

Кевин Спејси


Брат Кевина Спејсија, Рендал, открио је како се њихов отац прикључио нацистичкој партији још док су били дjеца и сексуално их злостављао. Славни глумац никада није јавно коментарисао братову изјаву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана