Mozzart окупио регионалне звијезде: Сусрет Биковића, Северине и Шербеџије

Mozzart
Нова спектакуларна реклама компаније Mozzart доноси нам филмски сценарио и занимљив заплет
Foto: Mozzart | Нова спектакуларна реклама компаније Mozzart доноси нам филмски сценарио и занимљив заплет

Шта је заједничко Северини, Милошу Биковићу и Радету Шербеџији?

Поглед уназад, у њихове богате каријере, јасно нам говори да су њих троје побједници у ономе што раде, а поглед унапријед откриће вам да су се овога пута нашли на заједничком задатку - да кроз цијели регион пронесу Mozzartову поруку - БУДИ ПОБЈЕДНИК!

Бољих од њих за тај посао нема - Северинин глас већ деценијама је омиљени од Ђевђелије до Триглава, Милошеве улоге препричавају се у свим временским зонама, од Енкориџа до Владивостока, а Радетове бравуре пред камером легендарне су и тамо гдје, када је у питању фимска индустрија, све почиње и завршава се - у Холивуду.

Побједници. А таквима је мјесто у Mozzartu.

Нова спектакуларна реклама компаније Mozzart доноси нам филмски сценарио и занимљив заплет - ко ће освојити значајно признање, а ко бити побједник, сазнаћете наредних дана, и имати поглед да баците поглед и иза сцене и сазнате како највеће звијезде проводе вријеме док камера није уперена у њих. Све у режији једног од најталентованијих балканских режисера Немање Ћипранића.

Хоће ли побиједити шарм, младост или искуство, каква је ваша прогноза?

Mozzart и јесте мјесто гдје се сусрећу младост и искуство. У коме наизглед неспојиво дјелује природно повезано. Мјесто на коме смо сви исти. Жељни добре забаве, жељни узбуђења. Они који не одустају – побједници.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Милош Биковић радо се одазвао позиву за ову улогу.

„Недостаје нам више квалитетног и уметничког садржаја, који гради имидж правих брендова, а ова реклама Mozzartа је баш то", рекао је млади глумац.

Раде Шербеџија истакао је да му је посебно задовољство што по први пут ради с Биковићем о којем је чуо много лепих ствари.

„Драго ми је, наравно, и због Северине, али с њом сам већ доста сарађивао. Милоша сви оговарају да је одличан, драго ми је да коначно радимо нешто заједно. Ријетко пристајем да радим овакве пројекте, само кад искрено вјерујем у њих и имам добре сараднике. Претходна реклама на којој сам радио завршила је на Супербоулу, вјерујем да се и овој смијеши свијетла будућност", каже Шербеџија.

За крај ова фантастична екипа поручује:

Донеси одлуку. Буди побједник.

Нови спот можете погледати на ОВДЈЕ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана