Модна критика као рођенданска честитка за Хали

Агенције
Модна критика као рођенданска честитка за Хали

Славна глумица и добитница "Оскара" Хали Бери, која је јуче прославила 51. рођендан, уз бројне честитке добила је и једну модну критику.

Она је недавно промовисала своју нову фризуру, а сви су се сложили да јој одлично пристаје и да у шестој деценији блиста. Међутим, журка у Лос Анђелесу открила је да ни оскаровка није савршена. Хали је била на забави "Ин стајл" магазина, а када је кренула кући сачекали су је папараци. Осим што је фотографисана у опуштеном бохо стилу, замјерили су јој што је кренула са флашицом алкохолног пића, као и што није "сакрила" несавршена стопала.

Ипак, њени обожаваоци коментаришу је ова глумица сјајно изгледа, па не мора сваки детаљ на њој да буде без мане. "На крају, она је само обична жена одлична у ономе чиме се бави", гласио је један од коментара. Међутим, стилисти су одлучили да је подсјете да у сваком тренутку мора да буде дива.

Хали није баш увијек имала савршен живот. Расла је уз оца алкохоличара. Када је имала четири године, отац их је напустио па су мајка, она и сестра морале да се преселе те су наставиле живот у предграђу.

Још у раном дјетињству јој је дијагнистикован дијабетес па се све вријеме бори с тим. Ни то је није спријечило да се избори за себе па је она била прва Афроамериканка која се нашла на такмичењу за мис свијета и заузела шесто мјесто. Каријеру глумице започела је осамдесетих година. Онда су услиједиле многе филмске улоге, а 2002. и "Оскар" за ролу у филму "Бал монструма". Због несрећног брака са Дејвидом Џастисом, како је и сама рекла својевремено, покушала је да изврши самоубиство, али се освијестила и признала да је то једна од великих погрешних одлука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана