Младић из Борче: Ноле је праснуо у смех кад ме је видео

Blic.rs
Младић из Борче: Ноле је праснуо у смех кад ме је видео

Младић из Борче је пљунути најбољи тенисер свијета.

Ненад Чокован недавно је упознао Новака Ђоковића на снимању рекламе о славном тенисеру, у којој се појављује као његов двојник.

"Имао сам част да упознам Новака. Када сам га видео први пут, пришао ми је са осмехом и рекао: „Исти си ја" и праснуо је у смех. Рекао сам му: „Не, ти си исти ја", па смо се тек онда смејали. Ноле је невероватно духовит. Изгледа да га моје присуство као двојника инспирише и зато ме засмејава. Он је човек великог срца. За кратко време ме је одушевио. Ценио сам га као спортисту, али морам да кажем да је много већи као човек", каже Чокован, а преноси Блиц.

Овај младић је свега три дана старији од Новака. Зато кроз шалу каже да он не личи на Нолета, већ је обрнуто.

"Сличност коју имам са Ђоковићем не може ми никако бити минус у животу. Никада нисам желео да будем нечији двојник, али ипак ово посматрам као једну леп ствар. Он је велики спортиста, добар представник наше земље, тако да у сличности с њим нема ничег лошег. Морам да признам да због свега тога до сада нисам имао непријатности. На улици ме често заустављају девојке и желе да се сликају са мном, а када схвате да нисам Ноле, само се насмеју. Неке ми траже и аутограм, поготово када одем у неки ноћни клуб", каже Ненад Чокован и додаје да је дуго аматерски играо фудбал, али да је недавно заволио и тенис.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана