Млада дјевојка Лазара Ристовског запалила мреже (FOTO)

GS
Млада дјевојка Лазара Ристовског запалила мреже (FOTO)

Глумац Лазар Ристовски у вези је са 39 година млађом Аницом Лазић, која је по занимању глумица.

Аница Лазић сада је подијелила на свом Инстаграм профилу фотографију на којој има интересантан стајлинг.

Наиме, Аница је обукла ролку-џемпер и минијатурну сукњу.

Њене дуге ноге, које су у мишићима одмах су доспјеле у први план, а лајкови су одмах почели да пљуште.

Развод послије 42 године брака

Лазар тренутно је у вези са 39 година млађом Аницом, док је прошле године потврдио вијест о разводу са сада већ бившом супругом Даницом Ристовски.

– Ова тема је за нас тешка и не би било лијепо да се развлачимо по жутој штампи. Ми смо ипак два, ако могу да кажем, велика и достојанствена умјетника, која су дошла до краја заједничког пута, која ће послије званичног развода наставити своје путеве, а ти путеви ће се свакако поново преплитати и сусретати, али на један другачији начин. Ми се нисмо разишли због неке друге жене или неког другог мушкарца. Једноставно, потрошили смо енергију која нас је држала заједно. Водећи се конзервативним обичајима, можда смо могли и даље да живимо заједно да бисмо се, само не знам коме, доказивали, али свакако је здравије и поштеније што смо се одлучили на овакав корак. Ми смо се у последње вријеме гледали очима које су изгубиле жар, занос и љубав, која нас је гријала више од четрдесет година – рекао је глумац за магазин Глорија, те додао да је било тешко донијети овакву одлуку.

– Наравно да је тешко. Али животну енергију треба слиједити и поштовати како се људи не би поразбољевали. Животна енергија мора да има свој ток, јер ако се тај ток заустави, ако се препријечи насилно, онда долази до трагичних посљедица и завршетака. Ми смо два достојанствена бића и зато је и наш разлаз достојанствен. Толики људи се разводе. Некада сам и сам мислио да то није лијепо. Да то није у реду. Али зар није боље да двоје људи, ако су већ изгубили мотиве за заједнички живот, тај живот прекину и наставе да живе своје друге, енергетски свјежије и здравије животе. Неколико мјесеци не живите заједно. То је свакако рушење једног свијета. Али то није рушење куће коју смо заједно градили све ове године. У ту кућу ће и даље долазити наша дјеца, као и ми. Та кућа је отворена заувијек за све нас, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана