Мистериозна хаљина Лејди Гаге: На аукцији достигла цијену од 19.000 долара, па изненада повучена

Агенције
Мистериозна хаљина Лејди Гаге: На аукцији достигла цијену од 19.000 долара, па изненада повучена

Хаљина “Valentino Haute Couture” коју је Лејди Гага носила на додели Златног глобуса, повучена је са аукције само неколико минута након што је достигла цијену 19.000 долара.

Портпарол аукцијске куће “Nate D. Sanders Auction House” потврдио је ову информацију. Аутентичност хаљине никада није потврдио дизајнер Пиерпаоло Пиколи, а случај није коментарисала ни Лејди Гага. Постојале су сумње да је хаљина украдена. Према полицијском извјештају, дојава о наводно украденој дизајнерској хаљини која се продаје на аукцији стигла је 25. октобра. Утврђено је да крађе није било, преноси klix.ba. Прецизније, дугогодишња спремачица Сара донијела је хаљину на аукцију. Пронашла ју је у соби у хотелу “Беверлy Хилтон” док је чистила дан након додјеле Златног глобуса и оставила на одјељењу “изгубљено и пронађено”. С обзиром да се након осам сати нико није јавио, хаљина је постала Сарино власништво.

С друге стране, Сара тврди како јој је Лејди Гага лично поклонила хаљину, али нема доказа за то нити на хаљини има икаквих ознака које би потврдиле да је ријеч о оригиналу. Аукцијска кућа спроводи интерну истрагу након чега ће бити одлучено да ли ће опет продавати ову хаљину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана