Мис БиХ међу пет најљепших

Агенције
Мис БиХ међу пет најљепших

Мис БиХ Исидора Боровчанин пласирала се у топ пет на избору "Top Model Miss World 2014", које је одржано у Лондону.

Као и претходних 13 година, и овај пут службена модна кућа мис БиХ је "Carmen line ", која је дизајнирала и израдила уникатну свечану хаљину у којој ће се Исидора представити пред свјетским аудиторијумом.

На свјетском избору "Top Model Miss World 2014", гдје је постигла одличан успјех и пласирала се у топ пет, Исидора се представила у креацији модне куће " Carmen line " дизајнерке Оријане Стојић и привукла велику пажњу свјетске јавности.

Такође, хаљина у којој ће се Исидора Боровчанин представити на финалном избору за мис свијета 2014, које ће бити одржано у недјељу, 14. децембра, у Лондону, плод је рада дизајнерског тима поменуте модне куће и дизајнерке Стојић.

- Манекенством се бавим годину. Моји планови су да се и даље бавим овим послом у БиХ, а можда и шире, колико будем успјела и колико ми се пружи шанса. Али, поред свега, настављам студирање на Одсјеку за општу књижевност и театрологију на Филозофском факултету у Палама и нећу правити никакву паузу јер сматрам да се све може стићи, уз довољно рада и организације - рекла је Исидора Боровчанин и додала да је јако узбуђена пред избор за најљепшу дјевојку на свијету.+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана