Миљеница мушкараца нема лијепе ријечи за њих

Агенције
Миљеница мушкараца нема лијепе ријечи за њих

Британски супермодел Кели Брук открила је ко се од бивших момака нашао на њеној црној листи, а и зашто...

Кели Брук није имала лепе речи за своје бивше момке – глумце Билија Зејна и Џејсона Стејтама, као и спортисту Денија Кипријанија, а све мушкарце је назвала "свињама".

Недавно је шокирала свијет изјавом да је своја два бивша дечка ударила песницом у лице, а новим изјавама је само долила уље на ватру.

Кели је за Билија Зејна рекла да живи у свијету бајки и да је од ње очекивао да изгледа попут Бондове дјевојке из седамдесетих година или пак, домаћице из педесетих.

Када је раскинула везу с Кипријанијем, позвао ју је Џејсон Стејтам и изјавио да је још воли, а она му је одговорила да и она гаји слична осјећања. Како каже, слиједећег дана је сазнала да је Џејсон тог дана раскинуо са својом дјевојком, те да је то разлог његовог позива.

"Мушкарци су такве свиње", закључила је Кели видно изнервирана његовим понашањем.

Иначе, Кели је недавно позирала за насловну страну једног магазина. Снажан наслов "Протраћила сам превише времена са глупим мушкарцима" појаснила је и на друштвеним мрежама.

"Овај наслов ме чини тужном. Нисам огорчена, него ми је жао што сам уложила превише труда у погрешне ствари. Вријеме никада нећу моћи да вратим. Мој живот је постао много бољи откако сам се фокусирала на себе и своју каријеру и породицу, као и људе који ме никада неће изневјерити. Ово савјетујем свим женама", написала је на Инстаграму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана