Милионери који имају само основну школу

Агенције
Милионери који имају само основну школу

Иако су остварили фантастичне каријере и познати су широм свијета, до тога нису дошли захваљујући књигама и гријању столице. Многи глумци нису чак завршили ни средњу школу.

Мало прије него што је напунио 17 година, Роберт Дениро је напустио средњу школу.

Прије него што је добио улогу у "Куму", Роберт (71) није био звијезда. Живио је у Њујорку и два пута уписивао приватне школе, али ниједном није матурирао. Пред свој 17. рођендан 1960. године Роберт је одлучио да напусти школу како би похађао један глумачки студио. Нешто касније је дошао и чувени Вито Корлеоне, који му је донио првог "Оскара".

Камерон Дијаз била је убијеђена да ће постати манекенка и са 17 година напустила је средњу школу. Управо преко манекенства је успјела да уплива у холивудске воде и ту се задржала до данас.

Заносни Џони Деп са само 13 година напустио је школу и придружио се локалном бенду. Један од омиљених глумаца Тима Бартона одустао је од школе јер је желио да буде рок звијезда. Џони се прославио тек касније, када је на наговор Николаса Кејџа постао глумац.

Један од најпознатијих режисера у историји Квентин Тарантино такође није био добар ђак. Квентин је сјајан примјер како некоме ко има дара није неопходна диплома да би постао врхунски стручњак у свом послу, а од школе је одустао са 16 година.

У овој групи је и велики Ал Паћино, који је са 17 година одлучио да престане са школовањем. Учланио се у позориште и имао је велики број послова са стране како би зарадио за живот. Када је имао 21 годину, ухапшен је јер је носио оружје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана