Милијардерка оставила репера? Чудни коментари и слика указују на раскид

Агенције
Милијардерка оставила репера? Чудни коментари и слика указују на раскид

Амерички медији пренијели су вијест да је најмлађа милијардерка Кајли Џенер можда раскинула са својим дечком и оцем њеног дјетета репером Тревисом Скотом.

Медији су због три ствари посумњали да познати пар није више у љубави, али се разлог наводног раскида још увијек не зна пошто се о њима до сада писало као о једном од најстабилнијих парова и да је само питање времена кад ће стати пред олтар.

Пар се недавно сликао и за популарни часопис за одрасле “Плејбој”. Као први траг њихововог наводног раскида наводи се слика коју је Кајли објавила на свом Инстаграм профилу. На њој се види ова љепотица обучена у црну хаљину, а поред слике је написла “Ово није игра, дечко”.

Други траг је коментар који јој је оставила њена пријатељица испод слике: “Направљено за соло игру”, а као трећи и наводно најважнији, наводи се да се на истој слици у позадини на полици не налази више Тревисова и њена заједничка фотографија која је одувијек ту стајала, преноси Мондо.

Кајли Џенер и Тревис заједно су од 2017. године када су се упознали на фестивалу “Coachella” на којем је он наступао у склопу своје турнеје. Кајли је исте вечери кренула са Трависом на остатак турнеје, јер како је сама открила, била је то љубав на први поглед.

Само неколико недјеља након овог сусрета, Кајли је затруднијела, а ћерка Сторми на свијет је дошла у марту 2018. године.

Да ли су заиста раскинули или је ово можда само маркетиншки трик по којима су сестре Кардашијан познате, сазнаћемо ускоро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана