Метју Меконахи признао: "Видовњак ме је натјерао да прихватим улогу"

B92
Foto: Profimedia

Глумац Метју Меконахи испричао је шта га подстакло да прихвати улогу у филму "Како се ријешити фрајера у 10 дана". У разговору за стране медије рекао је да је захваљујући видовњаку прихватио улогу у филму из 2003. године.

Видовњак му рекао да мора да прихвати улогу

"Сећам се да сам једне вечери док сам шетао размишљао хоћу ли то учинити или не. Одједном, овај тип се појави ниоткуда, био је гуру за прорицање судбине, и каже: 'Могу ли вам прорећи судбину врло брзо?'", присјетио се глумац.

"Одмах ми је рекао: 'Управо размишљате о једном филму. То је романтична комедија. Морате да прихватите улогу или ће то бити једно од највећих жаљења у вашем животу. Биће фантастично, невјероватно искуство и зарадићете хрпу новца'", испричао је Матју шта му је видовњак рекао.

Глумац је одмах помислио да је студио ангажовао неког човјека да му то каже, а потом је озбиљније размислио о тој улози. "Мислим да сам чак следећи дан прихватио понуду", рекао је Метју.

Кејт Хадсон предложила Метјуа за улогу

Главну улогу, уз Меконахија, требало је да глуми Гвинет Палтроу, али након што је та идеја отпала, улога је припала Кејт Хадсон. Она је предложила да Метју добије улогу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана