Меган малтретира запослене у палати: "Не могу да престанем да се тресем"

ГС
Foto: Aгенције

У Великој Британији излази нова књига о краљевској породици "Дворјани: скривена моћ иза круне", у којој се ауторка Валентин Лоу дотакла, између осталог, војвоткиње од Сасекса и њеног односа према запосленима.

Књига садржи свједочења бивших запослених Харија и Меган који тврде да је војвоткиња од Сасекса била шеф из пакла који је тјерао људе да се тресу и плачу на послу.
Меган је наводно избацила два лична асистента, а особље је више пута понижено. Војвоткињини адвокати одбацили су оптужбе. У пролеће 2017, више од шест мјесеци прије него што се пар вјерио, Меган је наводно рекла једном од Харијевих савјетника: "Мислим да обоје знамо да ћу ускоро бити ваш шеф."

"Звала је сваких десет минута и викала"
Бивши запослени Харија и Меган тврде да је војвоткиња петком увече сваких десет минута звала своје особље и викала на њих. Неколико чланова особља је брзо дало отказ, наводи се.

Меган је наводно понижавала људе који су годинама радили за краљевску породицу.

Након што је са једном особом "посебно оштро" разговарала пред другим особљем, Меган јој је наводно рекла: "Не брини. Да постоји неко од кога бих буквално могла да тражим да то уради, замолила бих умјесто тебе".

Лоуова пише да је принц Хари, након што је чуо за инцидент, тјешио жену, увјеравајући је да ради "заиста добар посао", због чега је бризнула у плач. Један сарадник који је пропустио позив од Меган је наводно рекао: "Није узвратила позив. Осјећам се ужаснуто.. Не могу да престанем да се тресем."

Ово није први пут да су се у јавности појавиле тврдње да је Меган Маркл била шефица из пакла. Она каже да је све ово дио организоване кампање против ње, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана