Међународни мото скуп МК Исток од 27. до 29. јула на Кастелу

Глас Српске
Међународни мото скуп МК Исток од 27. до 29. јула на Кастелу

Послије недавно успјешно организованог званичног отварања мото сезоне у Бањалуци, које је окупило више од 500 двоточкаша, а којег МК Исток организује већ неколико година, у организацији овог клуба представљамо четврти пут мото сусрете у граду на Врбасу.

У сусрет рођендану клуба, од 27. до 29. јула, на бањалучкој тврђави Кастел све посјетиоце очекује прави бајкерски спектал уз спектакуларан програм уз многобројне пријатеље, бајкере и мото клубове, како из БиХ тако и из земаља региона који су редовни гости на манифестацијама које организујемо.

Као и до сада и ове године мото сусрете ће обиљежити добра атмосфера и много врхунског rock'n'roll-а, за шта ће бити задужене регионалне музичке звијезде које уживају највећу популарност код љубитеља овог звука. Судећи по досадашњим издањима мотоскупа у организацији МК Исток, када се број посјетилаца и двоточкаша повећавао из године у годину са великим процентом, не треба сумњати да ће и предстојећи мотоскуп представљати један од најмасовнијих догађаја овог љета. У склопу ове манифестације представиће се се и наши партнери али и спонзори који припремају многобројна изненађења за све посјетиоце 4. Међународног мото скупа МК Исток Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана