Марина Туцаковић заражена короном

Срна
Марина Туцаковић заражена короном

Марина Туцаковић заражена је корона вирусом.

Ову информацију потврдо је Маринин син,текстописац Милан Радуловић Лаћа.

"Истина је да Марина има корону, то је једино што могу да кажем", рекао је Лаћа за Телеграф Јестсет и није желио да говори о Маринином тренутном здравственом стању.

Подсјетимо, Марини је раније током дана, у породичном стану, указана љекарска помоћ, а да јој је лоше сазнало се путем Лаћине објаве на Тњиттеру.

"Дошао је техничар који јој је дао дексазон и аминофлин. Лакше дише, али и даље је лоше. Мама је већ данима јако лоше, прошла је последњи процес хемиотерапије коју је јако лоше поднела. Има отприлике 45 кила. Јако лоше подноси њен организам све што се дешава. Последњих дана је јако, јако лоше. Требало је да иде и на зрачење, међутим, преслаба је за зрачење, гледамо шта ће бити даље", рекао је Лаћа раније током дана.

"Данас се десило то да је имала нагло гушење, буквално ми је рекла да мисли да ће умрети. У том тренутку сам позвао хитну помоћ, нашу болничарку која није могла да дође. Хитна ме је потом упутила на патронажну службу, или како се већ зову. То је било око 10 ујутру, а рекли су ми да их зовем око 14-14.30", објаснио је текстописац.

"Преузео сам ствар у своје руке и у свом том лудилу и паници тражења људи, окачио сам твит како би што пре реаговао да ми мајка не умре", истакао је Лаћа данас за Нова.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана