Мама Џун већ има ћерку са сексуалним преступником

Агенције
Мама Џун већ има ћерку са сексуалним преступником

Америчка телевизијска кућа “ТЛЦ” недавно је отказала приказивање популарне ријалити емисије “Повратак Хани Бу Бу”, али причи се још не назире крај...

Симпатична дјевојчица Алана Томсон (9), у јавности позната као Хани Бу Бу, звезда је ријалити емисије “Повратак Хани Бу Бу”, која прати њен живот и живот њене породице. Међутим, упркос томе што је слиједећа сезона већ снимљена, прекинуто је приказивање програма.

Све је почело прошлог петка, када је објављена вијест да је Аланина мајка, Џун Шенон, опет почела да се виђа са некадашњим партнером Марком Мек Денијелом, човјеком који је био оптужен за злостављање дјеце.

Аланина сестра, Ана Кардвел, изјавила је затим да је трпјела Марково злостављање док је био у вези са Џун. Инцидент се, наводно, догодио 2003. године мајчиној спаваћој соби, док је била на послу. Ана је тада имала само осам година, а инциденту је присуствовала и њена млађа сестра, Лаурин, којој је било три године.

Марк је у међувремену осуђен на десетогодишње издржавање затворске казне, али се романса између њега и Џун опет распламсала када се нашао на слободи.

Ана, којој је данас двадесет година, понашање своје мајке прокоментарисала је слиједећим речима: “Изгледа срећно. Смјешка се, смиј се и врпољи се кад год је он у близини. Знаш, мама, он је злостављао дјецу. Урадио је то и мени. Зашто дозвољаваш да прилази дјевојчицама кад знаш шта је урадио?”.

Судећи према једном извору, Џун је све вријеме знала шта се дешава, али умјесто да реагује на жалбе своје ћерке, одабрала је да вјерује Марку који је порицао цео догађај.

Телевизијска кућа “ТЛЦ” због читаве ситуације не само да је прекинула приказивање програма, већ се обратила савезној држави Џорџији (САД) са молбом да Џун одузму дјецу, поготово што се има у виду да је отац једне од Џуниних ћерки, Џесике, 2005. године ухапшен и осуђен за сексуално искоришћавање дјетета путем интернета. Ситуацију чини гором и то што су сви очеви Џунине дјеце из различитих разлога служили затворску казну.

Ипак, власти Џорџије изјавиле су да Џун и Марк нису прекршили ниједан закон чија би повреда узроковала одузимање дјеце, тако да живот у породици Шенон наставља по старом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана