"Мајкл ме је називао свињом, кравом и кур*ом - смијао се томе"

Б92
"Мајкл ме је називао свињом, кравом и кур*ом - смијао се томе"

Џенет Џексон је открила да ју је њен покојни брат Мајкл Џексон задиркивао због тежине, називајући је "свињом" и "кур*ом".

Осврћући се на срамотне коментаре у свом новом документарцу "Џенет", пјевачица се сјећа свог односа са Мајклом и како су његове шале утицале на њу.

"Било је тренутака када ме је Мајк задиркивао и називао погрдним именима", наводећи затим примјере: "Свиња", "коњ", "кур*а", "крава". "Он би се смијао томе и ја бих се такође смијала, али понекад ме је то дубоко бољело. Када неко каже да си претежак, то утиче на тебе", испричала је Џенет.

Како је писао "The Sun", Џексонова говори о својој борби са изгледом тијела и емоционалним преједањем у четвородјелном документарцу, гдје открива да то датира од њене 10. године, са колико је почела да игра Пени у америчком ситкому "Good Times".

"Ја се преједам на емоционалној основи, па када сам под стресом или ме нешто стварно мучи, то ме утјеши", каже она у емисији. "Радила сам 'Good Times' и то је почетак проблема са тежином и начин на који сам гледала на себе. Почела сам да се развијам веома рано, добила сам груди а они би их везали да бих изгледала равније", испричала је пјевачица.

"Џенет" се бави личним животом звијезде, а приказује и архивске снимке неких од највећих тренутака из музичке каријере Џенет Џексон, међу којима је и контроверзни наступ на Супербоулу 2004. са Џастином Тимберлејком.

У трејлеру објављеном крајем 2021. године, Џексонова каже да су оптужбе за злостављање дјеце против Мајкла утицале на њену каријеру, а њу су, како каже, сматрали ривом по инерцији.

Познате личности и колеге извођачи као што су Мараја Кери, Миси Елиот, Џанел Моне, Пола Абдул и Тајлер Пери такође су се појавили у серији. "Џенет" ће бити доступна за гледање на "Sky Documentaries" и "NOW" од понедјељка, 31. јануара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана