Мајка тражи од Севе да раскине с Игором

Блиц
Мајка тражи од Севе да раскине с Игором

Пhевачица је почела да живи са Кебиним сином иако нема благослов најближих чланова породице.

Њих двоје су нон-стоп заједно и свуда се појављују у пару. Тако је Северина Вучковић (43) повела Игора Којића (28) чак и на додhелу дипломе своје сестричине у загребачкој дворани „Лисински". Догађају је присуствовала Северинина најужа породице, а њен нови дечко је усликан како држи у наручју њеног сина Александра. На слици је и Северинина мајка Ана, која јој је одувијек била највећа подршка, али не и овог пута. Како сазнајемо, Ана није одушевљена потенцијалним зетом. 

- Мајка наговара Северину да остави Игора због разлике у годинама, али и зато што он нема финансијску стабилност. Она јој је рекла да Игор не може да се ослања на очева примања и да треба да нађе посао који ће му доносити редовну зараду. Са друге стране, Севе брани Игора тврдећи да је пред њим успјешна каријера спортског менаџера - каже извор близак пару, преноси Блиц.

У прилог овој причи је и Северина изјава на друштвеним мрежама. 

- Ако желите избјећи критику - не реците ништа, не радите ништа, будите ништа - написала је на Фејсбуку, док је на Инстаграму додала:  

- Нећу да ми живот испадне из руку, желим ходати, а не да ме вуку.

 Кеба ће угостити снајку
За разлику од Северинине мајке, Игоров отац, Драган Којић Кеба, подржава њихову везу. „Понављам, избор срца мог сина је и мој избор, и ту стављам тачку", казао је кратко за "Блиц" Кеба, а на питање да ли то значи да им је дао благослов и за брак, није желио да одговори. Он ће ускоро у Београду угостити Северину, гдје ће она снимити нову пјесму.

Чиме се заправо бави Игор којић

  • Фудбалску каријеру започео је у омладинском клубу Црвена Звезда
  • Затим је играо за Обилић, Рад и Хајдук.
  • Уследио је ангажман за Динамо из Букурешта и за кипарски Доџа Катокопиас
  • Послије тога сели се за Португал и игра за Санта Клару.

Прије три године престаје да игра фудбал и почиње да се бави менаџерством, али не толико успјешно, с обзиром на то да јавност не зна ни за један његов пословни подухват.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана