Мајка јој је била хероински зависник и не може да се “повеже” са проблемима своје дjеце

Агенције
Мајка јој је била хероински зависник и не може да се “повеже” са проблемима своје дjеце

“Знала сам одувијек да нисам створена за конвенционални брак. Чак и сама ријеч 'супруга: она је златни кавез. И прије него што сам се удала мислила сам о томе како ће ме то убити и замало да јесте! Зашто да онда не подијелим оно кроз шта сам прошла када видим да се други људи боре са истим стварима?”, испричала је глумица Џејда Пинкет Смит (47) у својој емисији “Red Table Talk” која се може пратити преко платформе Facebook Watch и која је брзо постала хит у свјету друштвених мрежа.

 

Она је у интервјуу за Гардијан испричала да су три жене одиграле кључну улогу у њеном животу: глумице Селма Хајек, Полета Вошингтон, супруга Дензела Вошингтона, и Руби Ди. Са њима је разговарала о браку и везама када се и сама борила да одржи здрав однос. Одувијек је, како је рекла, била фрустрирана својом улогом супруге много успјешнијег мужа.

“Била сам заборавила ко је Џејда”, рекла је глумица и додала да је када је на прво мјесто ставила своју породицу, себе потпуно скрајнула, док је Вил Смит, њен супруг, обилазио свијет као звијезда. Нису се развели, али се Џејда на неко време одселила сама у Њујорк како би “пронашла себе”.

Она је истакла да је Вил Смит њен животни партнер и да га обожава.

“Никад нисам жељела да људи мисле да нисам хтјела да се удам за Вила. Али могу да вас увјерим у то да се неке од најмоћнијих жена на свијету осјећају заробљено и везано због свега што жртвују да би биле у тој позицији. Хоћу да причамо о томе како се осјећамо у браку. Какав је наш став према другачијим, неконвенционалним везама? Шта стварно мислимо о одгајању дјеце? Искрено”, рекла је Пинкет Смит.

Она је у својој емисији открила, између осталог, да је неколико година била зависна од порнографије и да је схватила да мора да се заустави када је почела да мастурбира пет пута дневно и да је тек тада схватила да се заправо не осјећа добро у својој кожи.

У емисији је породица Смит открила и да је Вилова и Џејдина ћерка Вилоу, пошто је постала звијезда са хит синглом “Whip My Hair”, одлучила да не жели да се бави таквом врстом посла, али да је отац свеједно инсистирао да од ње направи праву звијезду, најмлађу умјетницу која је потписала уговор са дискографском кућом репера Џеј Зија. Вил јој чак није допуштао да одустане од турнеја.

Џејдина мајка Едријен родила је Џејду док је још увијек ишла у средњу школу, мало прије него што је постала хероински зависник. Она се са зависношћу борила читавих 20 година. Џејда зато, како каже, понекад има проблем да се повеже са проблемима своје дјеце која су одрасла на базенима поред куће, са личним куваром и школовала се са Кардашијанима.

Џејда Пинкет Смит такође је истакла да гласине о томе да припада Сајентолошкој цркви нису истините, те да не би имала никакав проблем да призна да је тако, али да је изучавала различите религије и да је сајентологија била једна од њих. Она је додала да је на њу велики утицај имала њена бака која је била веома спиритуална и није вјеровала у организовану религију.

“Замислите, црна породица која не иде у цркву! Бака нам је рекла да сами изаберемо свог бога и ја сам изабрала да га немам”, рекла је глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана