Магична журка достојна принчева

Агенције
Магична журка достојна принчева

За малишане из британске краљевске породице, принца Џорџа и принцезу Шарлот у Канади је уприличена магична журка, на којој су, наравно, присуствовали и њихови родитељи војвоткиња од Кембриџа Кејт Мидлтон и војвода од Кембриџа принц Вилијам.

Принц Џорџ и принцеза Шарлот уживали су у дувању балона од сапунице у башти зграде Владе у Британској Колумбији, гдје је ова раскошна забава била и организована.

Да забава буде достојна краљевске породице, особље запослено у Влади је чак довело и животиње. Тако су дјечица уживала играјући се са понијима, псима и зечевима, а ту су били и аниматори са балонима. Дјеци је нарочито била интересантна луткарска представа, која је такође, била специјално приређена за њих.

Журци је, поред краљевске породице, присуствовало још 24 малишана чији су родитељи војници, тако да је ова велика забава за малишане била право задовољство.

Судећи по фотографијама Шарлот изгледа да веома воли животиње и чак је помало "мучила" пса Муса, мјешанца ретривера и пудле, сједећи на његовим леђима. 

Турнеја војводе и војвоткиње од Кембриџа и њихове дјеце биће окончана у недјељу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана