Љепотица се на Недјељи моде у Њујорку појавила у веома смјелој комбинацији

Агенције
Љепотица се на Недјељи моде у Њујорку појавила у веома смјелој комбинацији

Манкенека, глумица и дизајнерка Емили Ратајковски редовно на свом Инстаграм профилу објављује фотографије на којима позира у купаћим костимима свог бренда Инамората.

Упркос томе, многе је ипак изненадила када се на Недјељи моде у Њујорку појавила у купаћем костиму. Атрактивна Емили за ову прилику искомбиновала је купаћи костим са одијелом, па је у тој неспојивој комбинацији, према коментарима модних стручњака, изгледала изненађујуће “chic”.

Љепотица је изглед употпунила једноставним црним сандалама са два каиша и високом потпетицом, лакираном браон ручном торбицом, али су њени исклесани трбушњаци и груди све остало бацили у други план.

На званичној страници бренда Инамората пише да су сви комади инспирисани “женом из Калифорније”.

Недјеља моде у Њујорку је догађај који означава почетак јесење модне сезоне и служи као претходница париској и лондонској недјељи моде, подсјећа klix.ba.

Том приликом у Велику јабуку се скупи цијела модна индустрија, почевши од дизајнера и модела, преко уредника модних часописа, представника великих модних брендова и модних кућа, до блогера, инфлуенсера или познатих личности које само воле да се појаве на оваквим догађајима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана