Лијепа Туркиња у коју се загледао и Бред Пит покорила црвени тепих

GS
Foto: Profimedia

Турска глумица Ханде Ерсел која је домаће гледаоце освојила улогом Еде у серији 'Мирише на љубав' појавила се на филмском фестивалу и заблистала на два догађања. Пратња јој је био дечко, инфлуенцер Хаканом Сабанци.

Глумицу и модел Ханде Ерсел турски медији називају 'правим драгуљем њихове забавне индустрије'. Њена каријера, успони на модним пистама и бројне улоге у популарним серијама створили су невјероватну причу о успјеху. Данас је једно од најпожељнијих лица у Турској, а случајно је запела за оку и Брeду Питу.

На снимању серије 'Мирише на љубав' она и Керем Бурсин су се заљубили, а њихова љубавна кемија осјетила се и у кадру. Одрадили су професионално свој посао, а онда се разишли. У Канес је тако лијепа Туркиња стигла у пратњи новог дечка, инфлуенцера Хакана Сабанција, сина једне од најимућнијих породица у Турској.

Уживала је у његовом друштву и дугој хаљини с дубоким деколтеом сачињеној од извезених перлица због које су сви окретали главу за њом.

Иначе, глумица се у Канесу појавила и на премијери филма 'Мегалополис' када је привукла позорност носећи задивљујућу Балмаин црвену хаљину без нараменица са скулптуралном машном која наглашава силуету и елеганцију, преноси Тпортал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана