Лепа Лукић написала тестамент: Ево коме ће припасти њено богатство!

GS
Foto: Arhiva

Легендарна пјевачица народне музике, Лепа Лукић недавно је открила да је написала тестамент, као и да ће сво богатство које је стекла током 50 година каријере оставити свом братанцу Радисаву, али мора да испуни један услов.

Наиме, након смрти пјевачице њен братац ће добити ресторан, два стана, кућу и сву Лепину уштеђевину, али под једним условом, да брине о мачки Мази.

– Написала сам тестамент у ком сам навела да мој братанац мора да брине о мачки, ако ја одем прије ње. Радисав треба да чува Мазу, да је пази и мази и наслиједиће све што сам стекла током живота. То све стоји у документу који чува мој адвокат – рекла је Лепа.

Она је додала да је веома везана за мацу коју је удомила прије девет година.

– Она је чудо од мачке, ја је доживљавам како своје дијете. Зато сам морала да је збринем и да знам да ће бити добро када ја одем на онај свијет. Од 2011. нас две живимо заједно као мајка и кћерка – испричала је Лепа за Информер, преноси Блиц.

Лепа је истакла да са Мазом прича као са човјеком.-Много је паметна, ма паметнија је од мене! Она се никад није пела на сто док ја једем, као што то раде друге мачке. Има своје грануле и када каже: “Мјаууу”, ја је питам:”Сине, реци ми шта хоћеш, кажи мајци шта желиш?” Одемо заједно до мјеста гдје стоји њена посуда за храну и ја јој сипам грануле да једе. Када се накрка, одемо у спаваћу собу, ја угасим свјетло, а она се попне на кревет и чека ме да заједно спавамо. Да живим сама, ја бих одлијепила! Уз Мазу никада нисам сама – рекла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана