Лепа Брена и Боба Живојиновић славе 30. годишњицу брака

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

Лепа Брена и Слободан Боба Живојновић вјенчали су се на данашњи дан 1991. године. Тим поводом је легендарна пјевачица објавом на Инстаграму подсјетила на најљепше тренутке њиховог брака.

 "И тако 30 година", написала је Брена, а многи пратитељи су им честитали."Примјер сте свима, у сваком смислу! Успјех, истрајност, људскост", написао је један корисник."Сретна годишњица и још много лијепих заједничких љета и зима", такођер је један од коментара.

Вјенчање је одржано у хотелу Интерконтинентал у Београду, који је у то вријеме био међу најлуксузнијим хотелима у Социјалистичкој федеративној републици Југославији, преноси Кликс.

Брена је носила вјенчаницу модне куће Диор, а рађена је по мјери.Медији су писали да су неки људи били вољни откупити позивнице како би могли присуствовати вјенчању стољећа, које је коштало 50.000 тадашњих њемачких марака. Занимљиво је то да младенци нису позвали никог од политичара.

Међутим, дошло је до проблема неколико сати прије одржавања церемоније. У сали је пукла водоводна цијев, тако да се сценографија морала пребацити у другу салу.Ванеса Шокчић је пјевала, а Саша Поповић је био задужен за вођење главног дијела програма. Наводно је било припремљено чак 650 врста јела.

Овај догађај био је толико значајан да је због његовог пријеноса прекинут Дневник."Оно што веже нас двоје је љубав, али она без поштовања не би постојала. Послије толико година везе и брака човјек научи како одржати добар однос. Јер зашто бисмо више енергије и труда уложили у његовање неког пријатељства него у нашу заједницу?

Ми смо једно другом најважнија подршка", изјавила је Брена једном приликом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана