Лејди Гага се замјерила Русима: “Вратили смо Крим вратићемо и Купера”

Агенције
Лејди Гага се замјерила Русима: “Вратили смо Крим вратићемо и Купера”

Пјевачица Лејди Гага и глумац Бредли Купер већ мјесецима уназад не престају да пуне наслове свјетских и домаћих медија, а сада Руси спремају освету пјевачици.

Сматрају да је управо она крива за разлаз Купера и његове супруге Ирине Шајк. Обожаваоци руске манекенке засули су пјевачицину објаву на Инстаграму бројним коментарима на ћирилици, пише Дејли Мејл.

Своје циљеве поредили су са другим свјетским ратом и Кримом, па је један од најупечатљивијих коментара дефинитивно: “Вратили смо Крим вратићемо и Купера”.

“Немам појма како сам завршио на овој страници, и шта ту тражим, али Руси су ту, па сам и ја”, шаљиво је описао други корисник Инстаграма.

Иако су се већ додатно зближили на заједничком снимању филма, страсти су се највише узбуркале након наступа Лејди Гаге и Купера на додјели Оскара, када су били превише интимни током извођења пјесме “Shallow” из филма “Звијезда је рођена”, у којем су играли, преноси net.hr.

Послије тога кренуле су разне гласине да су славни глумац и пјевачица дефинитивно у вези, а спекулисало се и да је Гага трудна са Бредлијем, што је довело до коначног прекида између њега и Ирине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана