Лејди Гага говори српски у новом филму

ГС
Foto: скриншот

Друштвеним мрежама се већ неко вријеме шире исјечци из филма, а на једном од њих се чује како Патриција, односно Гага, изговара - "кретен".

Лејди Гага, односно Патриција Гучи, у дијалогу са својим колегом и глумцем Адамом Драјвером, који је у филму Маурицио Гучи, односно њен бивши муж, њему упућује следећу реченицу: "

Don't be such а кретен", односно "Не буди толики кретен", након чега јој Маурицио одговара: "Don't call me кретен, sweety", односно "Не називај ме кретеном, душо".

Листајући Тик Ток српски корисници су свакако остали одушевљени чувши да се у филму о којем не престаје да се говори и на којем неке од главних глумаца чине нека од најпознаијих имена светске кинематографије попут Џареда Летоа, Ал Паћина и Селме Хајек и многих других, нису могли а да не посумњају и истраже да ли је у питању монтажа, што ипак изгледа није случај.

Подсетимо, филм "House of Gucci" инспирисан је шокантном истинитом причом о породичној империји светски познатог модног бренда Гучи, док је радња заснована на истоименој књизи Саре Геј Форден.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана