Кунис: Кад смршам изгледам као Голум

Агенције
Кунис: Кад смршам изгледам као Голум

Мила Кунис, америчка глумица украјинског поријекла, у интервјуу за онлајн магазин "The Talks " говори о Холивуду, идеалима љепоте, перфекционизму, европским коријенима и разлогу зашто никад не жели да дијели детаље из свог приватног живота.

Она каже да није перфекциониста, јер сматра да је тако нешто немогуће постићи. Такође, жељу за перфекционизмом сматра једним од највећих проблема Холивуда управо зато што од дјевојака и жена захтијева да изгледају идентично и савршено.
- То је у ствари јако тужно. Сви почињу да изгледају исто и бизарно ми је како им лица изгледају готово идентично. Једна особа косу офарба у смеђу боју, одједном се сви офарбају у смеђе. Мислим да су људи изгубили осјећај себе. Штета - каже Кунис.
Додаје да магазини на своје насловне стране стављају најљепше моделе, но најтужније у цијелој причи јесте то што су они обрађени у фотошопу. 
- Не постоји перфекција. Оно што ја сматрам прелијепим, није тако за већину људи. То не значи да сам ја у праву или да гријешим, једноставно имамо различита мишљења - казала је глумица.
Мила Кунис је подијелила и своје искуство са губитком великог броја килограма како би се припремила за улогу у филму "Black Swan".
- Било је одвратно, изгледала сам као Голум из "Господара прстенова". Људи би ме загрлили и успаничили се. Мрзила сам што сам била тако мршава, тако да сам углавном носила широке џемпере и врећасту одјећу. Они који ме нису видјели дужи период били су шокирани и стално су ме питали: "Јеси ли добро, желиш ли разговарати?" Одговарала сам им да је све у реду и да је то само привремена фаза, за потребе снимања филма. Изгледала сам застрашујуће мршаво, руке су ми биле премале. Било је одвратно - прича Кунис.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана