Култ славних посвађао Круза и Траволту

Агенција
Култ славних посвађао Круза и Траволту

У јавност су процурили шокантни детаљи култа славних који је залудио глумце Џона Траволту и Тома Круза и открили да је управо сајентологија од њих направила супарнике.

Кад се спомене сајентологија, која се још назива и култ славних, уз њу се одмах вежу и имена познатих глумаца који се сматрају највећим поборницима тог учења.

Том Круз се се сајентологијом упознао кад је био у браку са Мими Роџерс, а због овог учења распао му се брак с Кејти Холмс. Све о том ривалитету испричао је бивши члан те цркве Брендан Тајџ.

Иако би се на основу тога на прву могло закључити да су ова двојица баш због тога у добрим односима те да их то веже, ситуација је управо супротна.

Прва информација која ће многе зачудити је да се Траволта и Круз заправо никако не подносе, тачније, како наводи Тајџ, презиру се. Разлог томе је што прије уласка Круза у култ, Траволта био миљеник вође сајентолога Дејвида Мискевиџа, али то се промијенило са Томовим доласком.

Када је Крузу 2008. године додијељена медаља Фреедом Медал оф Валор, највеће признање у сајентологији, Траволта је наводно експлодирао.

- Круз је сада једини који има привилегије. Траволта то нема. Он не добија ништа бесплатно, никакве апсурдне поклоне као што је хангар за авионе, бицикл по мјери или неке од других врхунских услуга - испричао је Тајџ. Када је напустио сајентолошку заједницу, Тајџ је седам година провео као члан Крузовог обезбјеђења.

- Чували смо га кад би ходао и провјеравали сваку камеру подручја кроз које би пролазио. Као дио његовог тима морао сам имати најбољег зубара и редовно ићи на избјељивање и контроле. Ако желиш радити за Тома, мораш имати лијеп осмијех - тврди Тајџ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана