Крејг жели поново да игра уз Белучијеву

Агенције
Крејг жели поново да игра уз Белучијеву

Сваком Џејмсу Бонду потребна је Бонд дјевојка, а Данијелу Крејгу је једна нарочито прирасла за срце.

Ако Данијел буде бирао, Бонд дама поново ће бити Моника Белучи, која је имала мању улогу у филму "Spectre" 2015.

Крејг би желио да овог пута проведе више времена пред камерама са италијанском глумицом, која је у 53. години најстарија Бонд дама у историји франшизе.

- Он жели да се Белучијева врати - рекао је извор близак Крејгу за британски "The Mirror" иако још није познато да ли су почели преговори за предстојеће остварење.

Према досадашњим нагађањима, Бонд би у 25. наставку франшизе могао бити ожењен и то ликом Лее Седу, др Меделин Шван. Бонд ће наводно напустити тајну службу док му зликовци не убију љубав његовог живота.

Својом познатом фигуром пјешчаног сата и титулом једне од најсекси жена свијета, није ни чудо да је управо Моника добила улогу у филму о најпознатијем тајном агенту.

Она је и раније признала да се изненадила након позива да глуми у филму мислећи да је зову да игра улогу М, коју је раније играла Јуди Денч.

- То је знак да је биоскоп у стању отвореније да гледа на зрелије глумице. Веома је битно показати да жене и са 50 могу бити интересантне и атрактивне као и жене са 30 - казала је тада ова свјетска дива.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана