Краљевска породица одбацује Меган и Харија?

Срна
Краљевска породица одбацује Меган и Харија?

Британска краљевска породица има све мање стрпљења и разумијевања за принца Харија и његову супругу Меган Маркл, који већ мјесецима ријеђају скандале и доносе исхитрене одлуке које нарушавају углед двора.

Њихов посљедњи потез поновно је изазвао бијес остатка породице. Војвода и војвоткиња од Сасекса никога нису обавијестили о својој намјери да туже британске таблоиде, што је довело до нових несугласица.

Хроничар краљевске породице Ричард Палмер тврди да пар нема подршку преосталих чланова породице који се стиде њихових досадашњих потеза.

Принчев старији брат Вилијам је, наводно, у потпуности одбацио Харија, док су се принц Чарлс и његова супруга Камила удаљили од њих, пише Космополитен.

Принц Хари је недавно тужио таблоиде Дејли мирор, Сан и Њуз оф д ворлд због наводног прислушкивања његовог телефона, што потом потврдила и Бакингемска палата.

Меган Маркл је, такође, поднијела тужбу, али против таблоида Мејл он сандеј, пошто је тај лист, без њеног одобрења, објаво писмо које је написала свом оцу Томасу Марклу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана