Крај Биковићеве љубави са лијепом Рускињом

Агенција
Крај Биковићеве љубави са лијепом Рускињом

Српски глумац Милош Биковић подијелио је са фановима на "Инстаграму" емотивну вијест о раскиду са руском глумицом Аглајом Тарасовом.

Милош је с руском колегиницом уживао у љубави годину и по, а по угледу на свјетске звијезде које не желе да у јавност дођу погрешне информације, Милош и његова сада бивша партнерка жељели су да информације о растанку фанови чују управо од њих. То су урадили путем друштвених мрежа.

- Нажалост, послије годину и по заједничког живота, одлучили смо да се раздвојимо. Ово се десило због претрпаног распореда и сталних путовања. Трудили смо се да проводимо заједно сваки слободан минут, али испало је да они нису били довољни. Растајемо се с великом љубављу и поштовањем и остајемо блиски пријатељи и колеге - стоји у заједничкој објави пара на "Инстаграму".

Потом је лијепа Рускиња урадила нешто што је све збунило. Наиме, и она је на друштвеним мрежама, баш попут Биковића, објавила да је њиховој љубави дошао крај. Међутим, онда је подијелила фотографије са Милошем на којима дјелују и више него заљубљено.

Фанови су збуњено коментарисали и док су неки помислили да су ово старе фотографије те да од љубави нема ништа, други су се пак надали да је ово можда знак да постоји шанса да се глумачки пар помири.

Љубав на први поглед између популарних умјетника десила се на снимању филма "Лед".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана