Концерт Јелене Томашевић 22. децембра у Комбанк дворани

Tанјуг
Foto: гс

БЕОГРАД - Позната поп пјевачица Јелена Томашевић поново ће наступити пред публиком Београда - 22. децембра у 20 часова у Комбанк дворани.

Последњи пут је имала концерт у Београду током маја 2019. године када је распродала Сава центар, а тада јој је гостовао и њен супруг, популарни глумац Иван Босиљчић.

Овим наступом популарна пјевачица ће поштоваоцима своје музике надокнадити дугу концертну паузу усљед пандемије и симболично ће са последњим данима децембра, квалитетном музиком, добрим пјесмама и ведрим расположењем увести у нову 2022. годину.

“Неизмерно се радујем предстојећем концерту више него иначе, ужелела сам се свих тих дивних осмеха, певања са својом публиком и позитивне енергије коју делимо при сваком сусрету. Овај концерт ће за мене и за све који дођу бити посебан управо због песама и емоција које ћемо разменити, а ја ћу се потрудити, на најбољи могући начин свима који воле моју музику, да приредим незаборавно вече са жељом да у таквом расположењу дочекају новогодишње празнике”, рекла је Јелена Томашевић поводом свог концерта.

Поп музичарка има за собом два објављена албума “Панта Реи” (2008) и “Име моје” (2015), са великим бројем хитова. Први албум је компоновао Жељко Јоксимовић, са чијом пјесмом “Оро” је пјевачица учествовала на Евровизији 2008, када се ово свјетско такмичење одржало у Београду, на сцени БГ Арене.

Осим неколико распродатих концерата у Сава центру, у Београду је Томашевић имала и интимније вечери, као што је на Љетњој сцени Гардош, у Позоришту на Теразијама, а недавно и у клубу Буда Бар.

Такође, одржала је многе наступе по цијелој Србији, као и у Русији.

На концерту ће бити поштоване све мјере у борби против пандемије корона вируса, а посјетиоци морају имати Зелени сертификат, антигенски или ПЦР тест.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана