Ко је нова мис Србије: Отац јој био на "лошем гласу"

GS
Foto: Instagram

Побједница избора за Мис Србије 2024. године је Александра Рутовић.

Двадесетпетогодишња љепотица у Бечу је завршила основне студије и мастер за Интернационални туризам и хотелијерство и ради као агент за некретнине. Говори руски и енглески језик. Од 5. године се такмичила у препонском јахању са жељом да се бори на Олимпијади, а мало ко зна да је и њена маћеха својевремено била на њеном мјесту и понела титулу најљепше у земљи.

У питању је Мирјана Божовић Рутовић, која је удата за Александриног оца Жељка Рутовића, једног од ријетких преживјелих актера филма "Видимо се у читуљи".

Њен отац је познат и по томе што је прије неколико година пуцао на једног београдског бизнисмена.

Мирјана, њена маћеха је студирала грађевину и и жељела да постане грађевински инжењер. Међутим, 2007. године је представљала Србију на престижном избору за Мис Свијета 2007. године у Кини.

Само три године касније, 2010. постала је дио ријалитија "Фарма". Након изласка из ријалитија упознаје Жељка који је 22 године старији од ње.

Упркос "лошем гласу" на којем је био Рутовић, Мирјана је одлучила да се уда за њега и тако, у марту 2012. године они су добили сина Огњена, а вјенчали су се у новембру 2013. године, преноси Пинк.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана