Ко је Констрактин муж: Прича о забрањеној љубави са срећним крајем

ГС
Ко је Констрактин муж: Прича о забрањеној љубави са срећним крајем

Констракта је на Еуросонгу 2022. године освојила пето мјесто, али о њеном приватном животу зна се јако мало.

Ана Ђурић Констракта привукла је велику пажњу јавности откако је 2022. године пјесмом ‘Ин kорпоре сано’ представљала Србију на Еуросонгу и освојила пето мјесто. А на најпознатијој позорници свијета могли бисмо да је гледамо и ове године у Шведској будући да се пјесмом ‘Ново, боље’ поново пријавила на ‘Пјесму за Евровизију’.

Без обзира на то што је свакодневно у медијима, о њеном приватном животу заправо се зна јако мало.

Наиме, Констракта је од 2009. године у браку и има двоје дјеце, Лену и Николу, посвећена је својој породици, а они су јој уједно и највећа подршка, те су изузетно поносни на њен успјех.

Занимљиво у њеној љубавној причи са супругом Миланом Ђурићем је то да је он био асистент на Архитектонском факултету који је Ана завршила. Љубав се и родила на факултету, а с обзиром на опречне ставове о везама студентата и асистената и професора, није искључено да је ово прича о једној забрањеној љубави која се на крају завршила срећно, пreноси Нова.

С друге стране, Констракта је отворено говорила о мајчинству.

„У досадашњем скромном искуству, било је ситуација у којима сам се питала – је ли ово његов/њен карактер или фаза? Јесам ли погрешно реаговала, а да нисам разумела њихову потребу, и сад је све неповратно отишло дођавола, покварила сам нешто? А тај страх се преноси на децу, утиче на њихово самопоуздање. Јер деца нису страна бића са друге планете, мали манипулатори или маса коју ћемо ми уобличити и слично’, рекла је и додала:

‘Ствар је много једноставнија, само ако узмемо озбиљно и с поштовањем њихове потребе. Дакле, жао ми је сваке ситуације у којој је мој страх превладао потребе мог детета’.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана