Ко је анонимни мушкарац ког воли најљепша Српкиња са свјетских модних писта

Г.С.
Ко је анонимни мушкарац ког воли најљепша Српкиња са свјетских модних писта

Наташа Војновић једна је од најпознатијих и најуспешнијих српских манекенки која је исписала историју у свету моде. Њену модну каријеру прате како свјетски, тако и домаћи медији, али о њеном приватном животу не зна се много.

Више од двије деценије осваја свјетске модне писте, свој пут је градила стрпљиво и без скандала, искључиво захваљујући таленту, невјероватној харизми и специфичној љепоти.

Наташа је већ 12 година у вези са Миљаном Бошковићем, инструктором сноубординга и кајтсурфинга. Њих двоје завољели су се на плажи на Ади Бојани, када је истог тренутка букнула љубав између манекенке и Миљана.

Заљубљеник у екстремне спортове и природу и манекенка свјетског гласа упознали су се случајно. Она је са пријатељима дошла на одмор на Аду Бојану и то баш на плажу коју држи Миљан.

Њих двоје су 2018. године, након седам година забављења, добили ћеркицу Гору, а иако су преко деценију заједно, не размишљају о вјенчању.

„Не журимо. Миљан ми је то предлагао, али срце је важније од папира. Свакако ћемо једног дана то урадити. Можда кад будемо имали 70 година. То би било лепо, крунисати везу после много заједничких година, а не на почетку и онда се распасти са осмехом”, рекла је Наташа пре неколико година за Глорију.

Манекенка је у истом интервјуу истакла и да без обрира на то што су често раздвојени, Миљан је увијек био уз њу када јој је био потребан, као и она уз њега.

„Све што нам се дешавало у животима прошли смо заједно, ништа нисмо крили једно од другога. Никада се нисам плашила његових тамних страна, а ни он мојих. Свесни смо да их има сваки човек и упркос таквим тренуцима никада нисмо одустајали једно од другог. Просто, кад неког волиш, волиш га онаквог какав јесте. Другачије не би ни била реч о љубави. А ја Миљана волим. Уз њега растем, он ме чини бољом особом, развија оно најлепше у мени”, рекла је манекенка, преноси Nova.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана