Клуни спавао са свињом од 133 килограма

ГС
Клуни спавао са свињом од 133 килограма

Холивудски заводник Џорџ Клуни ужива поред супруге Амал.

Пар важи за једна од најгламурознијих, најљепших и најскладнијих на свјетској сцени, а њихов приватан живот одувијек је на мети интересовања јавности. Своју интиму оштро чувају од свих, а прослављени глумац је једном приликом направио преседан и за медије открио како се његова супруга сналази у кућним пословима.

Миљеник жена широм свијета, је пред крај осамдесетих година био је у вези са покојном колегиницом Кели Престон. Њих двоје су се упознали послије њеног развода и заједно провели скоро двије године.

Стигли су и да живе заједно, а онда јој је глумац поклонио свињу која је постала трећи члан породице. Свињи су дали име Макс, а након растанка Клуни ју је задржао. Како су пренијели свјетски медији, Макс је у једном тренутку имао скоро 133 килограма, али то није сметало да чак и спава у кревету са Клунијем. Колико је био везан за њу говори и чињеница да је једном, кроз шалу, рекао да ће се оженити њоме уколико стане у вјенчаницу.

Глумац је годинама важио за вјечитог нежењу, који никако да се "скраси", а спекулисало се да родитељску љубав није имао јер је његова љубав била усмјерена ка љубимцу. Ипак, ствари су се промијениле када је Макс угинула, што је Клуни јако тешко поднио.

"Свиња коју је звао Макс, угинула је 2006. године, тако да је тада можда промијенио мишљење да ће можда и основати породицу. Обожавао је Макса, који је био величине стола", рекла је Клунијева бивша дјевојка Елизабет Дејли за "Сан".

То се и догодило, па је глумац 2014. године оженио адвокатицу Амал Аламудин и са њом, три године касније, добио близанце Елу и Александра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана