Ким неприкосновена краљица Инстаграма

Агенције
Ким неприкосновена краљица Инстаграма

Америчка звијезда ријалити програма Ким Кардашијан објавила је да је на свом "Инстаграм" профилу премашила 45 милиона пратилаца.

- 45 милиона пратилаца на "Инстаграму"!!! Волим вас!! - написала је супруга репера Кање Веста.

Краљица селфија тиме је доспјела на прво мјесто по броју пратилаца на "Инстаграму" испред Тејлор Свифт, која има 44,7 милиона обожавалаца, те Бијонсе, коју на "Инстаграму" прати 44,6 милиона људи.

На тој друштвеној мрежи намијењеној размјени фотографија добро котирају још двије младе пјевачице - Селена Гомез са 42,8 милиона пратилаца те Аријана Гранде, која има 42,3 милиона пратилаца.

Прво мјесто на "Твитеру", друштвеној мрежи за слање кратких порука, држи пјевачица Кети Пери са 74,8 милиона фанова, а Ким Кардашијан далеко заостаје са "само" 34,9 милиона пратилаца.

Славне звијезде много обраћају пажњу на репутацију на "Инстаграму". Дневно објављују по неколико фотографија које њихови фанови са одушевљењем дочекују.

Број лајкова и коментара досеже невјероватне границе, а дијелећи фотографије из приватног живота, ове даме на неки начин граде "интимнији однос" са својим фановима, што они посебно цијене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана