Ким Кардашијан потпуно другачија, многи се питају да ли је опет ишла под нож

Г.С.
Ким Кардашијан потпуно другачија, многи се питају да ли је опет ишла под нож

Бројни обожаватељи се питају да ли се Ким Кардашијан подвргла естетским захватима, а неки су приметили како ријалити звезда има мање груди

Изглед ријалити звезде Ким Кардашијан често изазива мноштво реакција и расправа, а мишљења су подијељена. Док неки сматрају како је њена љепота посљедица добрих гена, неки мисле како су ипак естетски захвати заслужни за њену љепоту.

Ким је позната по својим прекрасним облинама , маленом струку и великој задњици, а многе обожаватељке желе да изгледају попут ње. Како се њезин живот одвија посљедњих 17 година испред камера, многи су приметили промјене. 

Након развода од репера Кањеа Веста, Ким је гостовала  код Џејмса Кордена. Фанови су уочили како су њене груди мање него раније па се питају је ли то Ким отишла на пластичну операцију.

- Изгледа као да је уклонила силиконе , али и даље је прекрасна - написао је један обожаватељ у коментарима.

Иначе, Ким често борави у теретани те ради на свом тијелу, а тренутке вежбања радо подијели са својим пратиоцима на друштвеним мрежама.

Осим раскошних атрибута, Кардашијанка је позната и по својој задњици. Многи се питају је ли она резултат напорних чучњева у теретани или естетског захвата?

Управо због гласина о 'лажној' задњици Ким је у породичној телевизијској емисији “Кипинг Ап витх Кардашиан” 2011. године снимила како је отишла на рендген и доказала да није имала никакву операцију.

- Рекла сам небројено пута досад - нисам имала никакву операцију задњице. Све је природно! - рекла је тада.
Чини се како се касније ипак подвргла подизању задњице, а многи су истицали да јој због тога ноге изгледају диспропорционално.

Ким и Клои Кардашијан већ се неко вријеме одмарају на егзотичном острву, а недавно се нашла на мети критика због претјераног коришћења фотошопа.

Подијелила је фотографију из плићака, а из минијатурног бикинија, како су многи у коментарима истакли - Свиђа ми се колико природно изгледаш овдје. Драго ми је да ниси обрисала целулит - гласио је један од коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана