Кевин Спејси напустио Београд, а ово је прави разлог због ког је дошао у Србију

Агенције
Кевин Спејси напустио Београд, а ово је прави разлог због ког је дошао у Србију

Славни холивудски глумац Кевин Спејси прије три дана је дошао у Београд, а разлог је помало необичан. Иако су многи мислили да у Србији снима тајни пројекат, како сазнајемо, Кевин Спејси је заправо у Израелу чуо да се један од најбољих мартинија служи управо у Београду, након чега је купио карту и упутио се у њему непознату земљу.

Како “Блиц” сазнаје, Кевин Спејси у Србији нема пословни ангажман, већ је дошао када је на претходном путовању чуо да се ту служи добра жестина и остала популарна пића.

Екипа овог листа је сликала глумца заједно са менаџером Еваном Ловенстајном, који му све вријеме прави друштво, али он није желио да даје изјаве.

“Не, не, не желим ништа да говорим”, рекао је глумац прије него што је ушао у лифт.

Његов менаџер кратко је поручио да су јако уморни и да желе да се одмарају, те да Спејси неће давати изјаве. Ипак, оно што је невјероватно у цијелој причи о његовом доласку јесте разлог.

“Пре доласка у Београд, Кевин је боравио у Израелу. Од пријатеља је чуо да у једном београдском хотелу служе најбољи мартини на свету. Пошто је то његово омиљено пиће, одлучио је да сврати у Србију и лично се увери у тачност те приче. Он је и тако био на одмору и није му било битно на коју ће следећу дестинацију отпутовати”, открио је извор овог листа који је упућен у долазак холивудског глумца у Србију, те је додао:

“Након што је резервисао највећи апартман, спаковао је кофере и купио авионску карту. Остало је познато јер он није попут многих звезда које са собом воде обезбеђење и пратњу, већ је одмах по доласку у Београд кренуо да га обилази пешке”.

Холивудски глумац се, након што је посјетио Народно позориште, са Еваном преко Калемегдана спустио до Куле Небојше и прошетао поред ријеке. Јуче је из хотела изашао у раним јутарњим сатима, наставио разгледање града и одиграо партију тениса. Након ручка, поново се упустио у упознавање Београда.

“Кевин Спејси ће данас напустити Србију, враћа се у Америку, где га чекају нови ангажмани. Сасвим је сигурно да из Србије носи лепе успомене и не би нас изненадило да се врати, следећи пут на дуже време”, додао је овај неименовани извор.

Подсјетимо, Спејси је током свог првог дана у Београду ушетао у Народно позориште и замолио да одгледа пробу неке представе. Одгледао је пробу представе “Сан летње ноћи”, а вијест о овоме подељена је на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана