Кендис снимила аниме едоторијал

Агенције
Кендис снимила аниме едоторијал

"Викторијин анђео" Кендис Свонпул титулу најсексепилније жене на свијету, према избору "Максим" магазина свакодневно потврђује.

Наиме, млада манекенка је позирала за сет фотографија у аниме костимима, а неке од фотографија је подијелила са својим пратиоцима на друштвеној мрежи "Инстаграм".

Иначе, Кендис се припрема за годишњу "Викторијас сикрет" ревију која ће се ове године одржати другог децембра.

Прича се да ће баш она бити једна од главних звијезда вечери, а какве су нам комбинације "анђели" припремили остаје да видимо.

Иначе, Кендис обожава да на "Инстаграму" дијели фотографије са својих снимања, тако да су њени вјерни пратиоци имали прилику да уживају у неколико фотографија које је снимила у купаћем костиму за "Викторијас сикрет".

Изјавила је да јој и те како прија титула најсексепилније жене на свијету, а поред ове, припала јој је и она "Форбсове" листе, за једну од најплаћенијих модела са три милиона долара годишње зараде.

Њени обожаваоци су свакако одушевљени фотографијама које поставља на друштвеним мрежама, судећи према бројним коментарима, а оно што свакако с нестрпљењем очекују је грандиозна годишња ревија "Викторијас сикрет".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана