Кејт и Вилијем чланови краљевске породице којима се највише вјерује

Танјуг
Foto: Друштвене мреже

ЛОНДОН- Кејт и Вилијем остају чланови краљевске породице којима се највише вјерује упркос низу теорија завјере о принцезином здрављу, показала је најновија анкета објављена данас.

Сваки 10. Британац наводи да мање вјерује принцези од Велса у посљедњих неколико недјеља, исти број јој вјерује јој више, док 68 процената каже да је њихово мишљење непромијењено, пренио је Дејли маил.

На питање о повјерењу краљу Чарлсу, који се тренутно лијечи од рака, - 11 одсто наводи да му вјерује више, пет одсто мање, док већина - 72 процената наводи да се њихово мишљење није промијенило, према анкети агенције за истраживање јавног мњења YuGov урађеној за Скај њуз.

Високо повјерење у Кејт долази упркос томе што је 51 одсто људи видело  теорије завјере о њеном здрављу на друштвеним мрежама.

Трећина испитаника наводи да је Бакингемска палата објавила премало информација о њеној операцији.

Меган, војвоткињи од Сасекса, вјерује само 11 одсто од 2.081 анкетираних између 15. и 17. марта.

Принц Вилијем био је раздраган када се данас вратио краљевским дужностима само неколико сати након првог снимка његове супруге послије абдоминалне операције.

Принц од Велса се налази у Шефилду гдје покушава да помогне у окончању бескућништва у Британији у наредних пет година, док његова супруга наставља да се опоравља од абдоминалне операције.

Овог поподнева престолонасљедник ће се састати са представницима заједнице и локалним организацијама које учествују у радионици за помоћ у дизајнирању новог стамбеног пројекта у Јужном Јоркширу.

Догађај се дешава неколико сати након што су милиони у Британији и широм свијета били одушевљени што су видјели насмијану и "живахну" принцезу од Велса, први пут од средине јануара.

Снимак који је објавио Сан приказује будућу краљицу како брзо хода носећи торбу за куповину и ћаска са својим мужем прошле суботе поподне.

Он је, такође разбио бизарне, неосноване и штетне теорије завјере које су се шириле о њој на интернету, укључујући да је мртва, да је замијењена двојницом или да је њихов брак у невољи.

Извор из краљевске породице је рекао да сви, коначно, могу да одахну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана