Кћерка Никол Кидман забранила мајци дадође на вјенчање

Агенције
Кћерка Никол Кидман забранила мајци дадође на вјенчање

Кћерка бивших супружника Никол Кидман и Тома Круза, двадесетдвогодишња Изабела Круз вјенчала се прошлог мјесеца у једном од престижних лондонских хотела.

Врло интимној сајентолошкој церемонији вјенчања са Максом Паркером присуствовало је само неколико њихових пријатеља, а занимљиво је што се на списку званица нису нашли њена мајка Никол и брат Конор. Извор близак глумици је рекао да Никол уопште није знала да ће се Изабела удати.

Првобитно пласиране информације су сугерисале да младенци намјерно нису позвали родитеље, јер су жељели да избјегну папараце, али поједини медији су објавили да је Том Круз, који је наводно платио вјенчање, ипак присуствовао церемонији.

Макс и Изабела су се упознали путем заједничких пријатеља почетком ове године. Макс није припадник сајентолошке цркве, за разлику од своје новопечене супруге, њеног оца и брата.

Том и Никол усвојили су Изабелу 1992. године, а три године касније и Конора. Оба дјетета су прихватила сајентологију, која је наводно узроковала лоше односе између Кидманове и њене дјеце.

Сајентолошка црква је негирала те тврдње, али шушка се да је управо то разлог због којег Изабела није жељела да позове мајку на своје вјенчање.

Кидманова и Круз су се развели 2001. године, а након неуспјешног брака са њим глумица је упловила у брачне воде са пјевачем Китом Урбаном, са којим има двоје дјеце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана