Карлеуша одговорила Хловерки: Због таквих као што сте ви хрватске плаже полупразне

novosti.rs
Карлеуша одговорила Хловерки: Због таквих као што сте ви хрватске плаже полупразне

Пјевачица Јелена Карлеуша одговорила је директорки Туристичке заједнице у Макарској Хловерка Новак Срзић која је на свом Фацебоок профилу јавно напала власнике ноћног клуба под називом "Петар Пан" у Макарској из којег "треште" српски народњаци.

Посебно јој је засметао наступ Јелене Карлеуше која је у клубу наступила прошле сриједе.

"Драги пријатељи, трудим се да подијелим на овим страницама неке позитивне вибрације, али вечерас сам баш љута, љута. Потрудили смо се да направимо одличан програм за Макарско културно љето, од оперете до опере, концерата класичне музике, врхунског џеза и рокенрола... И онда приватни предузетници који дођу на мјесец дана по профит у град у 'Петар Пан' доводе Карлеуше свих фела… И једино по томе, на концу, неки желе запамтити и 'обиљежити' наш град", написала је Новак Срзић на свом Фацебооку.

"Цајке су, нажалост, продрле и до нас. Стварно ми је жао кад видим да младост одлази на такву врсту музичког треша. Мислим да је узрок томе и тај што хрватска музика није довољно заступљена у медијима па се млади окрећу страној. Та ниша за цајке очито се отворила у недостатку наше изворне музике попут клапа и тамбурице", рекла је Хловерка.

Карлеуша јој није остала дужна и брзо је одговорила на Инстаграму:

"Читам да се нека госпођа из Туристичке организације Макарске љути што сам тамо имала наступ називајући ме 'цајком'. Цајка је погрдан назив за жену која се бави музиком из Србије. Ваљда је време 'госпођо' да се манете шовинизма и сељачке задртости и да се мало едукујете ко сам ја. Не бруји Макарска о мени, како кажете, него цијели свијет. Не зато што сам ја 'цајка' него што сам звездетина коју воле милиони и ван граница Балкана, а ви, ви сте 'госпођо' једна обична, проста, малограђанка и због таквих као што сте ви су у Хрватској плаже полупразне. Маните се мржње и политике, јер сте до****** с тим и Богу и народу! Младе људе заболе за то, само се ви у вашој старој глави делите на Партизане, Четнике и Усташе. И хвала Макарској на дивном проводу", написала је Јелена на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана