Канађани избрисали сцену с Доналдом Трампом у култном филму "Сам у кући 2" VIDEO

Агенције
Канађани избрисали сцену с Доналдом Трампом у култном филму "Сам у кући 2" VIDEO

Канадска државна телевизија ЦБЦ избрисала је сцене с лидером САД Доналдом Трампом у култном празничном филму "Сам у кући 2" (Home Alone 2: Lost in New York).

Чак Томсон рекао је да је из 120-минутног филма изрезано осам минута како би се направило мјеста за рекламе. Како је појаснио, те промјене у филму извршене су 2014. године, прије него што је Трамп изабран за предсједника, те да промјене нису биле политички мотивисане.

Исјечени филм ЦБЦ приказао је раније овог мјесеца, што је изазвало критике бројних Трампових присталица, али и филмаџија.

Син америчког лидера путем Твитера је критиковао канадску телевизију написавши да је резање сцена патетично.

На Бадње вече ове године Трамп је "Сам у кући 2", који је објављен 1992. године, описао као велики божићни хит.

"Па и ја сам у 'Сам у кући 2'. Многи људи то спомињу сваке године, посебно за вријеме празника. Нарочито дјеца говоре како су ме видјела у филму. Не виде ме на телевизији онако како ме виде у филму. Био је то добар филм и био сам тада мало млађи. И била је част да то снимим", казао је Трамп.

У оригиналној, несјеченој верзији "Сам у кући 2" Трамп се среће с Кевином у Њујорку у Плаза хотелу када га дјечак пита гдје да иде. Трамп је у то вријеме био власник тог хотела.

Садашњи предсједник САД Доналд Трамп, који је и успјешан бизнисмен, појавио се и у неколико филмова у протеклим деценијама. Холивудски глумац Мет Дејмон открио је да Трамп у уговорима захтијева да се убаци клаузула да ће се он појавити у једној од сцена, уколико екипа филма жели да снима у некој од зграда које се налазе у његовом власништву, преноси Индепендент.

Није ово први филм у којем је Трамп желио да се нађе. Исто је било и са филмом "Мирис жене" у којем је једну од главних улога тумачио Ал Паћино. Трамп и његова тадашња супруга Марла долазили су данима на снимање, а глумац Крис О'Донел је чак открио и да су имали своје фризере и шминкере. Сцена у којој је требало да се види како Трамп и његова супруга улазе у лимузину и одвозе се на крају је избачена из филма.

Трамп се појавио и у серијама "Принц са Бел Ера", "Секс и град", "Сви градоначелникови људи", "Дадиља", филмовима, "Двије недјеље за заљубљивање", "Посао", "Зулендер"...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана